Every step that you take could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Living in a land down under

Heippa Australiasta !

Tänne asti on päästy. Lennot meni hyvin, just sleeping and eating :D Ja välilaskujen aikana alettiin Iidan kaa kerää vähän vaihtarikiloi; BurgerKing ja joku Subin tapanen ja vähän karkkii ja sellasta(;; Sydneyn tulli ei todellakaan ollu yhtään pelottava; merkkasin maahantulokorttiin suklaat ja salmiakit ja ei tullu mtn ongelmaa ! Reppuun mul jäi skitlesei ja purkkaa ja neki sain tuoda;oo

Vasta Melbiin laskeutuessa iski sellanen "OMG" fiilis :--D Käveltiin putkesta ulos ja perheet oli heti vastassa. Ihme et tunnistin omani : DD Mut ne oli heti tosi ihania ja ojensi mulle kenguru pehmon ja kyseli ! Mun perhe puhuu tosi selkeetä englantia, ei mtn ymmärtämisvaikeuksia. Okei, hostisäl on vähän sellanen landeaksentti, ja Molly puhuu niin paljon ja nopeesti että puolet menee ohi :---D mut kyl tääl ymmärtää=)

Kinglake on paljon lähempänä Melbiä kun kuvittelin, täältä itseasiassa näkee sinne ! Muutenkin on tooosi nättiä ja vihreetä ja yllättävän mäkistä !

Mun ratsastusharrastuksen takia ei tarvi pelkää, takapihalla neljä heppaa, joita saan käyttää millon haluun & voin millon vaan mennä Mandyn kaverin tallille ratsastaan !:D Kuulemma voin jopa väsyy ridaamiseen tääl::D

Hostmum on tosi rento, maanantaina alkais koulu mut se vaan sano, et jos väsyttää nii ei tarvi mennä:--DDD Nukkumaanmeno aikoi ei oo, ja viikonloppuna saa nukkuu niin pitkään ku unettaa. Kotonakaan ei tarvi kuulemma todellakaan mädäntyä, et heti ku tutustun ihmisiin niin saan kyl tosi mielellään hengailla niiden kanssa:) Ja netunki mulle heti matkailukirjan Australiasta käteen ja kysy missä haluun käydä! Ehdotteli Tasmaniaa, mikä kuulostaa kyl tosi kivalta(:

Mun huone on IHANA ! Yks seinä on käytännössä kokonaan ikkunaa, ja siit näkee lampaita:) Sit on sänky, yöpöytä, kaappi, lipasto ja tollasiakorijuttui mihin saa kamaa. TÄÄL ON KYL TOOOSI KYLMÄ !

JA NÄIN JO EKAT KENGURUT !!! NE OLI IHAN SIKASÖPÖI<3 nyt vois nukkuu jetlagit pois;)

Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa
Missä onnen kaukorantaan laine liplattaa
Missä kukat kauneimmat luo aina loistettaan
Siellä huolet huomisen voi jäädä unholaan

2 kommenttia:

  1. Vau, hieman siistiä et sä olet siellä jo. Ja oon nin kateellinen tosta et pääset ratsastelemaan koska vaan haluat, kelpais mullekkin ! Pidä hauska vuosi. (:

    T. Ens vuoden USA:n vaihtari, joka ei millään jaksaisi enää odottaa vuotta..

    VastaaPoista
  2. Ihan sika siistii täällä,kandee vaihtaa kohdemaa Australiaan äkkiii!;))) Kiitos !

    VastaaPoista