Every step that you take could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Such a perfect day

Ajattelin omistaa tan mun ekan hypparin blogilleni, koska viime tekstista on aika paljon aikaa(: En kylla kamalasti muista mita on tapahtunut, mutta yritetaan !

Viikonloppu oli super, Iida oli meilla ja silleen(: Perjantaina vaan idlattiin, meilla oli pienesti ihmisia, eli normiperhe, plus Georgia, Bella ja Iida(; Eli muutama ihminen tosiaan . . . Jo perjantaina lupailtiin jo lunta, mutta ajattelin sen tarkottavan jtn pienta satelua, joka ei jaa edes maahan. Lauantaina heratyskello soi aikaisin, kun oli tarkotus lahtea Melbiin. Menin siita sitten olkkariin ja kattelin, etta onpa sumusta ! Sitten tajusin etta ei vittu, toi on lunta. Sellaset 15-senttia... Ma menin oikeesti shokkiin, ja aloin vaan kiljua "Iida OMG come here OMG OMG" ja sit yhessa sita taivasteltiin.

Ei tosiaan Melbiin asti ikina paasty, kun autoakaan ei voinut kayttaa. Paatettiin sitten, etta kavellaan Kinglaken keskustaan, kun ei kerran Melbiin paassy shoppailemaan. Kinglaken Foodworkiin siis, ja sielta vahan herkkuja ja sellasta(; Sen jalkeen mentiin kahville ja viela leipomoonki sit syopotteleen... Ai mita vaihtareita=) Kotiinkin paastiin takasin, ja leivottiin KORVAPUUSTEJA ! Leivottiin puolen litran maidoilla taikina, eli tuli varmaan jtn vajaa 30 puustia, ja ne kaikki meni jossain kahessa tunnissa ! Kaikki rakasti niita, pitais varmaan leipasta joku paiva uus satsi(: Mollyn kanssa tehtiin lumiukko, raukalla ei ollu oikeen mtn hajua miten lumipallo tehaan! Onneks me ammattilaiset sitten autettiin!

Illaks lumet onneksi suli, ja paastin Jimille. Meijan oli tarkotus menna sellaseen heppajuttuun, mihin tuli aika paljon nuoria Flowerdalesta, mutta bussi ei ikina ilmestyny... Vietettiin siis ilta sitten Jimilla, syotiin mm. sen tekemia kanaleipia, raukka luulee, etta on parempi kokki ku mina.. Younet jai vahan vahasiks, kun hostmum soitti aikasin aamulla, etta Emma & Bella ois tanaan lahossa Melbiin, halutaanko mekin lahtea. Noo, paatettiin sitten lahtea, ja vietettiin ihan rento pva Melbissa, mentiin Queen Victorian Marketiin shoppailemaan, ja se oli tosi kiva ja HALPA. Illallla heitettiin sitten Iida puoleen matkaan ja sen isukki otti sen kyytiin, ja ma menin aikasin nukkumaan illalla.

Alkuviikolla ei oo tapahtunut mitaan erikoista, paitsi etta oon ollu tosi ilonen ja onnellinen ja koulussakin oon puhunu ihan kamalan paljon enemman ku ennen ! Maanantaina Studio Artissa opettajan piti kaskee mua oleen hiljaa !! Eilen oli pitka koulupaiva, kun pidettiin P.E:n ylimaaranen tunti koulun jalkeen kun ollaan jaljessa. Sita ennen oli matikan koe, ja nyt voin viimein todeta, etta ei naa aussit sit oo kamalan hyvia matikassa ! Ma en oo tehny mtn tan uuden asian suhteen, piirrelly vaan ja idlannu, enka ymmartany kaikkia kysymyksia, ja sain 60 prossaa oikein ja olin luokan paras!? Ihan oikeesti, en tajuu:D Illalla menin Emman kanssa taas boxersizeen, ja taytyy sanoa, etta kannattaa kokeilla, jos vaan pystyy ! Aitin kandee ainakin alkaa harjotella sita ja zumbaa, koska se on tulossa niihin mun kanssa kun oon takasin Suomessa !

Tanaan oon ollu taas tosi ilonen ja pirtee, johtuu varmaan saasta ! Keskiviikot on ylirentoi, kun on kolme hypparia ja vaan kolme tuntia. Ainut miinuspuoli on se, etta koulu on tappavan hiljanen, kun tosi monella on sellasta tyokokemusjuttua:( Nyt alan tekamaan tota P.E:n SACia ! Haha ja nyt asken joku poika tuli kysyyn miten voin kirjottaa nain nopeesti. Aika halyyttavaa, koska se naytti datikselta ja jos ma kirjotan nopeemmin ku se. . .


Coldplay - Yellow

2 kommenttia:

  1. Oivoii oli kiva viikonloppu kylla :) ja sa luulit et muka feilaat matikan!

    VastaaPoista
  2. eiku tää oli toinen koe jo:D ja 60prossaa ei oo mtn ku 48 läpäsee:D:D:D

    mut oli rento!<3 koko postaus tyyliin siit:D

    VastaaPoista