Every step that you take could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Haloo Helsinki!



NALLEPUH!



KAMELIT!



SEINÄ!



MELBOURNE SHOW=)




niin se kesämekko. . . . näkisitte takapuolen(::


Oho, on vähän jääny kirjottaminen, mutta on ollut niiin kiireinen loma. Huomenna taas sitten rutiineihin ja kouluun -.- Ilmat on viimein muuttuneet paljon paremmiksi, ja oon maanut useampana päivänä aurinkoa ottamassa ja läksyjä tekemässä meidän terassilla (: ainut ongelma on toosi kova tuuli :--( Mutta siis, viime viikkoon !

Perjantaina menin Iidalle, ja tapasin sen hostisin ja siskon(: Perhe oli tosi mukava, Samia vaan vähän tais ärsyttää meijän suomen puhuminen..(: Kateltiin Duudsoneita ja mentiin Thortonin keskutaan syömään älyiso annos raneja, ja se tais maksaa vaan jtn neljä dollaria ! Se oli ihan valtava, syötiin se puokkiin eikä ees jaksettu kaikkea ja se on aika hyvin, ku ollaan kuitenkin kaks vaihtaria(; Juotiin pirtelöt kanssa, mut tääl jos tilaa milkshaken saa sellasta ihan litkua:o thikshake taitaa olla sellanen "oikee"pirtelö, mut ei sekäänoo niin hyvää:(

Lauantaina nukuttiin vaan johonki ysiin, ja sit lähettiin kattomaan Iidan hostisän kaverin KAMELEITA :D:D ne oli kyl just söppäniä ja isoja, vaik oliki vasta vauvoja! Sitten katottiin football grandfinal, St Kilda - Collingwood, joka päätty tasapeliin:o se on tapahtunu kai vaan jtn kolme kertaa aikasemmin. Aussit on tosi football faneja, yks talo oli esim koristeltu kokonaan mustalla ja valkosella Collingwoodin takia !:D mut go Saints ;)))!!

Illalla lähettiin Alexiin Samin äitin luo, ja sielt mentiin melkeen suoraan yhelle Iidan kaverille, Nathanille. Istuskeltiin siel pihalla ja kuunneltiin musiikkia ja silleeen, ihan normimeno. Oli kyl outoo olla ULKONA ku tääl kemut on aina sisällä:D Sunnuntaina mun piti lähtee tosi aikasin, kun alunperin oli suunnnitelmissa mennä rullaluistelemaan, mut sit ei mentykään ku se paikka sulkeutu niin aikasin:(

Maanantaina mentiin Janetin, meijän tädin, kanssa Melbourne Showhun(: Minä, Emma ja Harrison, ja Emman Jade kaveri, joka ei kyllä puhu paljon mtn koko aikana !:D Kierreltiin siellä vaan, kateltiin eläimiä ja kaikkea ja oli tosi kivaa, Janet on ihana!!<3 Siellä olis ollu myös kaikkia huvipuistolaitteiyta, mut ne makso ihan helvetisti ! Joku yks ajo 15 dollariii!? No thanks(;

Tiistaina oli taas school holiday programei ! Mentiin shoppaileen ja leffaan, ja hankin samalla valokuvia mun seinälle,ku IIdalla oli ihan sikana ja ne näytti tosi kivoilta! Nyt on seinä täynnä valokuvia Suomesta ja muutama Ausseistakin, ja tuntuu paljon kotosammalta:)However, shoppailtiin siis, ostin vaan sellasen supersöpön Nalle Puh kaulakorun:) Mentiin kattomaan The Legend of Guardians, kun kukaan muu kun minä ja Emma ei haluttu mennä kattoon yhtä toista leffaa. Se oli ihan okei, suunnattu vaan vähän nuoremmille ku me(;

Keskiviikkona oli taas programei, eli Luna Parkiin(: Se on paras huvipuisto täällä päin, mutta PALJON huonompi kun esimerkiksi Lintsi. Vajaa 20 laitetta, ja kaikki on tosi vanhaa. Meil oli kuitenkin tosi hauskaa, ja haha nauran edelleen ku muistelen sitä ku mentiin yhteen sellaseen mustekalan tapaseen laitteeseen ! Mä tuun tosi helposti pahoin voivaks, ja heti alussa alko oksettaa niin tungin vaan pään polviin ! Emma vihaa mennä takaperin, ja sit se laite alko mennä takaperin ja kuulin vaan huutoa "BACKWARDS, BACKWARDS" Kummatki selvittiin onneks hengissä!

Torstain vastanen yö oli oikein nautinnollinen, kiitos Willown, joka nukkuu melkeen joka yö mun kanssa. Kolmelta neiti herätti mut kun oli vessahätä. Kuudelta se halus sit kaverin luo ulos (nyt se hyppäs syliin ja kirjotti oman mielipiteensä: 'a'Q) ja en enää ottanu sitä mukaan vaan feidasin sinne! Kaheksalta piti jo nousta ylös, kun lähettiin rullaluistelemaan ! Oli toosi hauskaa, ja rullisteltiin kaks tuntia, minä, Harrison, Molly & Sarah, Mollyn kaveri(: Sitten kuntoilin Harrisonin kanssa Mäkkäriin(...) ja sen takia melkeen myöhästyttiin mun junasta, jolla menin Melbiin! Juna oli toosi kätevä, sillä pääsee helpommin täältä Melbiin ku autolla melkeempä, kun ei juutu ruuhkiin. Eikä oo kallistakaan, (lasten)päivälippu viis dollaria, eli noin kolme euroa.

Melbissä tapasin Sorayan pitkästä aikaa, ja kierreltiin ympäri Melbiä ja käytiin liian monta kertaa syömässä:---D Starbucksissa ne kirjottaa sun nimen siihen kuppiin, kun tilaat jtn !:D Sain kyllä hetken miettiä, sainko oikean kupin, kun nimi oli Claire.. Oli kyl tosi kiva olla välillä taas isossa kaupungissa, välillä on ikävä ihmisvilinää ja tollasta:( Tykkään tosi paljon isoista kaupungeista. Illalla otettiin sit juna aluevalvojan luo, kun Soraya asui siel väliaikasesti. Syötiin vähän lisää, ja kateltiin Mulan ja juteltiin PALJON ! Aamulla oli aikanen herätys, ja hyppäsin taas junaan, menin Melbiin ja siellä vaihoin junaa, jolla pääsin takasin kotiin. Hostmum haki mut asemalta, ja sitten tulin hetkeks kotiin:D

Illalla menin Jimille tekemään enkun läksyjä, en ois selvinny niistä ikinä ilman sitä ! Niitä oli ihan valtavasti, sain ehkä 1/3 tehtyä siellä ! Meidän piti lukea Montana 1948, ja se on ehkä joku maailman tylsin ja sekavin, ja vastata neljään A4 kysymyksiä(:(: Ja vielä tänään pitäis kirjottaa yks essee. . ... Illalla katottiin Emman kanssa Remember Me, enkä ees itkeny, vaikka kyl itkin ku olin kattomassa sen Sallan kanssa sillon joskus! Alan vähitellen vaan uskoa, että mun tunteet on suomeks !

Lauantaina & Sunnuntaina idlasin KOKO pvän kotona, tein enkkua ja silleen ! Ilma oli ihana, ja otin vaan arskaa ja silleen(: Täällä aurinko on kamalan voimakas, ja oon ruskettunu jo nyt ihan kivasti ! Lauantai iltana katottiin hostmumin kanssa Dear John, ja se oli kyllä tooosi sulo(: Lauantaina olis myös ollut kemut Yeassa, minne mua koko ajan pyydettiin MUTTA KOSKA LUPASIN ISILLE RAJOITTAA NIIN EN MENNYT !

Lauantaina oli toki myös second football grandfinal, ja tottakai mun joukkue hävis, vielä ihan selvällä erolla:( Ens kaudella sitten voitot kotiin;))

Tän illan suunnitelmissa olis kattoa vielä Jaws, tehä enkut loppuun ja ehkä vähän polkea kuntopyörällä! Keskiviikkona Harrisonilla on juoksukisat NSW ja Victorian rajalla, ja hostmum sano, että mulla ja Emmalla on sillon kamala päänsärky, eli mennään sitten sinne. Huomenna taas kouluun, kuumassa kesämekossani !

Nyt Itämeren tyttärellä
On hyvä olo, sydän hellä
Nyt mieli lentää korkealla
Tän betonisen taivaan alla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti