Every step that you take could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

lauantai 25. joulukuuta 2010

jingle bell rock

joulupukki kävi yön aikana jeejee, ja lahjakasasta päätellen oon ollu oikea enkeli ! Suklaata, meikkejä, kengät, thongsit, uimakengät joelle, suihkusaippuoita, kynsijuttuja, yökkärit, alkkareita, aussilippu rantapyyhe, hajuvesi, ihokarvanpoisto juttuja, sellanen aussijuttu mikä pitää tölkin kylmänä, ponnareita ja jo aikasemmin saatu muselippu, ja 20 euroa from nan & pop. Vielä kaikkien muiden sukulaisten lahjat puuttuu haha !

Eilen Robynin perheen kanssa oli BBQ, oli ihan ylihauskaa, toi nainen on joku ihanin ja sen kanssa ei oo koskaan tylsää! Se anto mulle tollasen Bodyshopin jutun ja MAAILMAN IHANIMMAN kortin, jossa Bougi on jouluhattu päässä:) Ne lähti tosi myöhään,ehk puol 11 ja sit olin aika herkällä tuulella ja ku Molly jätti Santalle timtamei, maitoo ja poroille porkkanaa ja vettä meinasin alkaa itkee. . (; Autoin tiskein kaa ja sit menin unille, ja 7.30(tappelin jälkeen kompromissi aika) noustiin avaamaan lahjat, ja ku näin Mollyn innon nii kyl siin piristy haha! Sit koko aamun on rampannu ihmisii, oli muuten vähän riisipuurosta eroava aamupala - kananmunaa ja lettui !

Tänään syödään a lot, eka janet & gary, eli äitin puolen suvun kaa ja sit isän puolen kaa päivällinen ! Huomen mennää Robynin ja Melin kaa piiiitkä maastolenkki ! Rakastuin muuten Robynin Lexie poniin haha, se oli ihan superku se on niin läski ja ei haluu liikkuu ja sen kaa bvetä yhel kädel ja toisel raippa viuhtoo persettä ja samaa tahtii perse kohoo ilmaan D::D::D:D laitan tähän vertailun vuoks kuvan Bougista ku tulin, ja kaks viikkoo sit - voitte huomata pienen eron !



nyt.




viis kuukautta sitten.


aika onko sama hevonen?

We wish you a merry christmas
and a happy new year !

2 kommenttia:

  1. Sä oot ollu kyl superkiltti ;) mäki olin paljo kiltimpi ku luulin haha. Apua tätä ruoan määrää mikä tuli eilen popsittua .... me oltiin vaan lunchilla ja en pysty vieläkää syödä ees aamupalaa haha

    VastaaPoista
  2. haha no siel päivällisel oli hieman vaikeeta saada mtn sisään !:D yritin syödä kananpalaa ja emma vaan hoki mun vieres "kreeta, sä pystyt siihen! sä pystyt siihen"

    VastaaPoista