Every step that you take could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

maanantai 20. joulukuuta 2010

Time of my life






HELLOOOU! Mulle kuuluu atm ihan superhyvää, on just sellanen fiilis et I'm having the time of my life !Kamalaa kiirettä koko ajan, joten tää blogi aina vähän jää, I'm sorry:(

Viime viikko lensi, oli joka pvä jtn ! Mollyn koulun konsertti oli tiistaina, ja meil oli ihan sika hauskaa Emman kaa siel :D Hajoiltiin ihan koko ajan ku ne esitti jtn superpositiivisia lauluja, meijän lemppari oli countrykids mis ne muka heilutti jtn lassoo ja kaikkee ! WE ARE COUNTRY KIDS WOOHOOO ! Saatiin kanssa todistukset, sain jonku ihme jutun et oon menestyny tosi hyvin matikas LOL. Muutenki oli hyvä todistus, parhaana ylläripylläri P.E, Miss Burne kirjotti mulle niin ihanasti :) Se vaan et on ihan supervaikuttunu miten oon tehny hommia, ja et oon saavuttanu high - very high tulokset !:) toivon niin, et se opettaa P.E:tä ens vuonnakin !

oho nyt hävettää, unohin kokonaan hehkuttaa täs Musea, JOKA OLI SIIS IHAN SUPERHYVÄ ÄÄÄÄ OLI JUST PARASTA=) ihan sikahyvä livenä, menkää kattoon!!

Perjantaina olin shoppaileen Lisan, Whitneyn & Kristyn kanssa, OTETTIIN VALOKUVA JOULUPUKIN KANSSA !!:--D Pitäis saada se niiltä piakkoin ja lisään sit tännekin, älkää hajotko, tehtiin rumat ilmeet even though Kristy oli ainut joka onnistu näyttään ihan separilta=) sit katottiin leffa, ja söin mun viikon ekan chicken parman (paras ruoka IKINÄ!) Illalla menin Lisalle, ja katottiin High School Musicaleit, ykkönen ja kolmonen, ja en uskois sanovani tätä, mut tykkään siit kolmosest haha ! Se musiikki ei oo enää nii paskaa tai mtn lol.. Sit katottiin kans Gleeta, Lisa rakastaa sitä ! Nukuin ehk jtn neljä tuntia, ja heräsin kamalan aikasin ku hostmum picked me up ja laittauduin kotona aika pikanopsaan ja lähettiin Yeaan!

Menin siis Kirstenin ja Kaseyn kanssa Yeaan kattoon laukkakilpailuja ! Siel tapahtu ehkä oudoin juttu IKIN! Oltiin siinä, ja sit joku jätkä tuli mulle et "Kreeta come here, there is some finnish girl!" "Cannot be!?" Menin kuitenki, ja sit Saila sano vaan että "Et varmana ole Suomesta!" "No oon::D:DD Mistä päin sä oot?" "Kirkkonummelta" Ei oikeesti, pikku Yea kylässätörmää toiseen Kirkkonummelaiseen ! Kuitenki, siel kisois oli tosi rentoo ja sit saatiin ONNEKS kyyti Yeaan ja mentiin fish & chipseille ja sit mentiin Royaliin ja söin viikkoni tokan chicken parman !(tajusin tätä kirjottaessa et söin kolmena peräkkäisenä pvänä ....) oli superhyväää<3 sit päädyin Brookelle yöks(: Se on ihana tyttönen, heti ku se näki mut "KREETA MISSÄ NUKUT OKEI HYVÄ TUUT MUN LUO"

Seuraava aamu olikin taas "ei elämäni huippuhetkiä hetki" !:D Brooke lähti viideltä Melbiin, ja mä jäin nukkuun, oli tarkotus herätä 6.30 ja ehtiä ainoaan bussiin yeasta mihinkään suuntaan, joka lähti 7.05... Noooo heräsin seitsemän reikä reikä ! Kiskon Brooken vaatteet päältä, mekon päälle (unohin mm. hupparin ja rintsikat Brookelle ja varastin sen boleron) ja sit juoksin ilman silmälasei (=sokeena) mutasta tietä ilman kenkiä tai rintsikoita kohti bussipysäkkiä, ihan vaan tajutakseni et myöhästyin(Y) Onneks yks mun kaveri teki jtn siel jostain syystä kamalan aikasin aamusta ja lupas ajaa mut ! Sit kotona käyttiin kattoon mollyn "ratsastuskisat" ! sen jälkee silmä alko luppaseen, ja menin kahen tunnin päikkäreille ja ei ollu toki vaikee päästä sen jälkeen ylös.. sen jälkeen söin kolmannen parman !

Tänään menin Melbiin med Soraya, vaik oisin vaan halunnu olla kotona lol ! Kotiin piti eka catch the train, sit bussi ja sit jouduin oottaan jäätäväs Whittleseas 40 minaa bussii !Onneks Mitchell, Bellan veli otti mut kyytiin jeee ja ajo Kinglakeen !! Enkeli<3

En voi uskoo et ihan muutamas pväs on joulu ! Outoo ! Tääl on nyt tosi kylmäö kyl, +10 ehk... mut niin siis, ööö mennäään Janetille ja Garylle ja sinne tulee paljo sukuu haha ! Täällä joulua siis juhlitaan 25.12 ! 29.12 muistaakseni lähtö sitten kohti Tocumwalia(en tuu ikin muistaan ton paikan nimeä)joka on NSW ja Victorian rajalla, ja siellä on joku joki ! Mennään kaveriporukalla, näil näkymin Dez, Molly, Stacie, Jackson, Aaron & Bec ainakin. Telttaillaan, ja ollaan siellä vuodenvaihde ! 3.1 toivon mukaan lähetään takas, koska mun pitäis lähtee sillon rannalle haha, ja en taida päästä siellä ku kyydillä !:D

And I'll taste every moment
And live it out loud
I know this is the time,
This is the time
To be more than a name
Or a face in the crowd
I know this is the time
This is the time of my life
Time of my life

1 kommentti:

  1. Voii että ku kuullostaa kivalta :) en voi vielkää uskoa tota kirkkonummi tyttöä hahah!

    VastaaPoista