Every step that you take could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

perjantai 25. kesäkuuta 2010

I know she'll be from Australia.

Oon lähetellyt vanhimman hostsiskon, eli Emman kanssa sähköpostia ja puhunut fb:ssä perheen serkkutytön, Bellan kanssa, joka siis käy mun kanssa samaa koulua. Bella kertoi, että koulu ei ole kovin tiukka, eikä kuulemma kauhean vaikeita aineita tai mtn:D Koulupuku on kuulemma siedettävä, mutta kandee valita mielummin kuulemma mekko/hame kuin housut, jotka on karmeat !:D Emman mukaan koulu on "normaalikokoinen", mutta Bella sano, että se on pieni:D Sen näkee sitten.

Emma lähetteli mulle muutamia valokuvia perheestä ja koirista ja silleen:) Alueella on kuulemma paljon ratsastusmahdollisuuksia, poniklubi ja ratsastuskeskus ! Emmalla on ollut poni pienenä, mutta vähään aikaan se ei ole ratsastanut. Hän kuitenkin sanoi, että voisi aloittaa taas nyt kun minäkin tulen. Talon tontti on kuulemma aika iso, ja sielläkin on siis tilaa ratsastaa(: Hostmum oli sanonut Emmalle, että lähdetään ratsastaaan High Countryyn ! Paikka näyttää todella upealta :o

http://www.visitvictoria.com/displayobject.cfm/objectid.00086218-502C-1DFE-BB8280C476A90000/

Bella käski ottaa lämpimiä vaatteita, koska Kinglake voi kuulemma olla todella kylmä talvisin. En sitten tiiä, mikä Australian todella kylmä on verrattuna Suomen todella kylmään(; Pari vuotta sitten kuitenkin siellä on sananut lunta:o Kesä on kuulemma tosi kaunis.

Viikonloppuisin Bella kertoi käyvänsä Emmalla usein yökylässä, ja kaikki yhdessä käyvät katsomassa Harrisonin footymatseja. Voi siis olla, että meitsikin on vuoden jälkeen footyfani:D Perhe tuntuu koko ajan vain mahtavammalta, ja en millään malta odottaa lähtöä !

Viettäkääpä kaikki hauska ja turvallinen midsommaren;)!

So you don't know where your going but you wanna talk
and you feeling like you're going where you've been before
and tell anyone who'll listen that you feel ignored
nothing's really making any sense no more

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti