Every step that you take could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

perjantai 5. marraskuuta 2010

ja kaikki kaunis katoaa, kaikki kuolee aikanaan

Nonniin, nyt on aikaa kirjoittaa. Tää viikko on ollut aika säälittävä - maanantai ja tiistai oli vapaata Melbourne Cupin takia(iso laukkakilpailu), keskiviikkona olin kotona, koska olin niin väsynyt ja nyrjäytin nilkkani, eilen olin koulussa, mut aloin sitten oksentaa viiden aikaa, ja tänään taas edellä mainitusta syystä kotona.

Neljän päivän viikonloppu oli tosi mahtava ! Oikeestaan ite viikonloppu oli quite boring, lauantaina olin mollyn ja hostmumin kanssa kaupoilla, ja sato ku saavista kaatamalla ! Harrisonilla oli yleisurheilukisat ja se kastu ihan totaallisesti raukka:( Sunnuntai oli as boring, because of weather, of course ! Aamulla oltiin menossa Emman kaa pilatekseen, mutta ku päästiin salille, selvis että se on peruttu kun ohjaajan talo tulvii (Y) Pelattiin sitten Wii Fitiä Mollyn & Emman kanssa, ja illalla leivottiin cupcakeja & keksei Emman kanssa(: Ne cupcaket oli kamalan hyviä(ja rumia) !! Sellasia mansikkanamii<3 Käytiin myös hostisin ja tyttöjen kanssa kävelyllä Kinglaken vesiputouksilla, vesisateessa toteutettiin sekin. Ne oli kyllä aika tosi hienot:)

Maanantai-aamuna mut ajettiin Healsvilleen, ja Iida tuli sinne bussilla(: Siitä lähettiin kohti Eastlandia, mikä on tosi iso ostoskeskus vähän Melbin keskustan ulkopuolella! Kierreltiin siellä, ja Iida laitto mut kerranki jopa tekemään ostoksia(; Ostin sellasen supersöpön kukkatopin, mustan korkeenhameen, kaulakorun ja käsikorun ja sit kaikkee tarpeellista, niinku tukalle suoja-aineen suoristusta varten ja silleen(: Meillä oli ylipaljon aikaa ennen bussin lähtöä, mut meijän piti meikkaa ennen ku mentiin siit suoraan Nathanin 18-v synttäreille, ja sitten tottakai viisaina tyttöinä jätettiin se meikkaus ihan viimetippaan ja juostiin bussiin.. Kaikki kyyläs meitä, kun meikattiin, halooo eiks ne oo ennen meikkaavia ihmisiä nähny ?!

Bussimatka Alexiin oli aika hulvaton, oltiin aika tosi väsyksissä varmaan ja jutut oli kyllä sitä tasoa :---D "On se aika komeaa - siis lampaaks" Meillä oli ihan tappokamalanälkä ku tultiin viimein Alexiin, ja mentiin pizzalle, jota kyllä kuulemma söin liian hitaasti !? Siitä sitten mentiin sinne Nathanille, mut ne kemut oli aika laimeet ja lähettiin jo aika ajoissa vaeltelemaan ympäri Alexia, ja lopulta istuttiin varmaan jtn kaks tuntia skeittiparkissa ! Sieltä mentiin yhelle Connorille yöks, meit oli siel ihan hirveen monta ! Varmaan jtn 10 ;oo Yöunet tosiaan jäi vähän vähiin, ja seuraavana aamuna vähän kuolleena lähettiin Iidan, Charlesin, Melin ja Mirandan kanssa ostamaan ruokaa !

Iida lähti kotiin, ja me lähettiin yhelle Travisille, missä Brookeki oli ja se ajo meijät Yeaan. Mentiin siitä Mirandalle, ja haettiin ranei ja syötiin chipstoastei JA IHAN YKKÖSRUOKA SANONPAHAN VAAN <3 Mirandalla oli kans tooosi söpö hauvauvauva, Jack nimeltään(: Istuskeltiin siinä ulkona juoruamassa jotain, ja pompittiin trampalla ja silleen(: Brooke lähti kotiin ja muut mentiin kattomaan leffaa sisälle, mut mä nukahdin:D hostisi haki mut jossain neljän aikaa, ja siinä autolle kävellessä kivet luiskahti jalan alla ja tiddididi tuloksena nyrjähtänyt nilkka ! Ei se onneks ollu loppujen lopuks ees paha, mutta seuraavana aamuna siihen ei npystynyt varaan yhtään, joten tuli kotipäivä.

Nukuin johonkin 11, vähän univelkoja pois. Tarkotuksena oli tehdä koko päivä läksyjä, mutta hostmum kun tuli kotiin 12, kysy jos haluun lähteä sen kaa tsekkaan lammut ja sitten kaupoillee. Lammujentsekkailu reissulla paljastu ikävä yllätys - maanantaina syntyneiden kolmosten äiti makas maassa henkitoreissa:( Yritettiin saada sitä ylös, mutta ei se raukka noussu. Autettiin niitä pieniä imemään, et ne sais mahollisimman paljon maitoa siltä mamilta. Käytiin äkkiä kaupassa ja eläinlääkärillä hakeen tuttipulloi, ja ku hostisi tuli kotiin, niin käytiin hakemassa ne kolmoset tuolta laitumelta ja alotettiin pulloruokinta. Minä, Emma ja Molly istuskeltiin terassilla, jokaisella lammas sylissä ja ruokittiin niitä. Samalla mä ainakin laulelin suomalaisia tuutulauluja, moi vaan (: Tällä hetkellä ne on tollasessa pienessä häkissä meidän talon vieressä, ja parin tunnin välein ruokitaan ! Kaikki näyttää tosi hyvältä, ja ihme on, että ne on hengissä. Näillä on aikojen saatossa ollu noin 10 lammasta pulloruokinnassa - yks on selviytyny. Nää kaikki kolme taitaa selvitä, koska kriittisimmät ajat on jo takana. Meillä on iso tyttö, pikkutyttö ja pikkunen poika(: Heti ne alkaa pökkiin jalkaa kun sinne menee, ja haluu maitoa !

Se sitten lammuista(; Meijän epäonninen viikko jatkui, kun Molly alko oksentaa seittemän aikaan. Georgialla oli ollu vatsapöpö aiemmin, ja sieltä se sitten kulkeutu meijän taloon. Raukka vaan itki, ja toi hostisi vihaa oksennusta, niin siitä ei ollu mtn apua, äiti sai hoitaa kaiken. Mä yritin auttaa minkä pystyin ja lohduttaa, ja siitä seuraamuksina makaan nyt sitten ite tässä..

Torstaina kuitenkin pääsin siis kouluun, ja oli ihan kiva pvä. Koomasin kyllä toosi pahasti, ja oli kuumeinen olo. Enkun tunnilla mahassa alko kiertää mukavasti, ja siinä vaiheessa heräs jo epäilykset, että vittu jos täs nyt ollaan kipeenä. Bussissa oli ihan kamala olo, ja tekstasin hostmumille, et jos hyppään Kinglake Westissä pois, voiko se hakea mut, kun bussi ajaa siel sellasen ylimääräsen 10 minan kierroksen. Ihana äippä oli että tottakai, ja tuli pelastamaan mut ämpärin kanssa (; Kotona linnottaudin vilttien alle sohvalle, ja viiden aikaa alko sitten leksa lentämään. Nyt tästulee se gross osa, mitä ihmiset ei välttis halua lukea:--D Oksensin eka jtn 20-minan välein, ja yritin juoda & syödä. Sitten tää muuttu ihan käsittämättömän pahaks, oksensin minuutin välein, no matter what. Söin, join, olin syömättä tai juomatta, oksennus vaan lensi. Maha oli ihan sekasin, ja juoksin pahimmillaan vessassa jtn neljä kertaa puolessa tunnissa. Lopulta päädyin suihkunlattialle istumaan, ja nukahdin sinne. Mullameni ajantaju ihan, en tiiä olinko siellä tunnin vai minuutin. En jaksanu välittää mistään, hinauduin sohvalle pyyhkeen kaa kiskoin vaan peitot päälle.

Nukuin olkkarinlattialla, ja mun hostmum juoksi joka kerta tänne ku kuuli et leksaan,ihana nainen <3 siitäkin huolimatta olisin vaan halunnu kotiin:( toi äitiki sano, että tietää kyllä,et kaikki mitä kipeenä haluu on oma äiti. so trueee. Kuitenkin, yöllä en enää leksaillu ku tunnin välein, ja sain vähän nukuttuu(: Kiitos kaikille siel Suomessa jotka lohdutti<3 Tänään oon sitten vaan nukkunu ja silleen, hostmum alko oksentaa yöllä, joten minä ja Molly ollaan hoideltu lammut ja silleestii.

Mulla on vahva epäilys, että 4.11 ei oo mun onnenpäivä - viime vuonna makasin sikainfluenssassa ja tänä vuonna sitten pahin vatsatauti ikinä..



Lepää rauhassa Fasu-kulta.
2.9.2000-4.11.2009
I know you're in a better place yeah
But I wish that I could see your face, oh
I know you're where you need to be
Even though it's not here with me

I miss you my dear :< you were my everything.

Everything happens for a reason, people change so u can let go, things go wrong before they go right, u believe lies & learn to trust knowone but urself, and sometimes good things fall apart so better things come together.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti