Every step that you take could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

tiistai 3. elokuuta 2010

Girl in a uniform




Koulupuku ei oo ees paha, like I said=)))


hihii first REAL schoolday on takanapäin !(==== Aamulla koulubussissa kaikki tuijotti ku oisin joku apina :D:D Istuin Emman vieres ja tosi moni tuli kyl sanoon moi ja kysyyn mist oon ja kaikkee=)

Koulussa Emma näytti aluks kaikki luokat mis mullon tänään ja sit törmäsin Sorayaan, hollantilaisvaihtariin, johon tutustuin Sydeyn lentokentäl ku tajuttiin et mennään samaan kouluun(: Se oli vaihettu year11 ja oltiin sit yhes niit apinoit joita tuijotettiin. Eka se kivamies, Misterjoku jutteli meijän kaa ja sano, että älkää ressatko koulua yhtään, et vaan tutustukaa ihmisiin & pitäkää hauskaa, et koulu menee miten menee(=

Eka mulla oli P.E:tä, luulin et se ois kunnon juoksujuttu mut ei sit ollukaan ;< kirjotettiin lihaksia ja luita Sorayan kaa monisteisiin ku KAKS muuta oppilasta teki jtn.:D:D normisti meit on kai jtn yheksän?;D Se maikka on suuuuperkiva((: Perjantaina meil on viimein jtn urheilua(:

Sit oli tauko, mentiin ulosjäätymään ! Sorayan host-sisko Kathyn kanssa hengailtiin ja vähitellen ihmisii alko kertyy ympärille ::D:D:D Oltiin ku jotku uudet lemmikit:D:D Kaikki tuli jutteleen ja silleen(:Sit oli LegalStudies, mikä oli HEPREAA ! Maikkaa ei ollu, mut ne tytöt siin ryhmäs oli hirveenkivoi ja yritti selittää kaikkia sanoja:D Sit pelailtiin vähän hirsipuutaaaa!(=´

AINIIN HERRANJUMALA NÄÄ VÄITTÄÄ ET JOULUPUKKI ASUU POHJOISNAVALLA !!11 SORAYAKI SANO NIIN!?! hoin vaan et EIKU SUOMESSA HALOO SILLON SIEL TALOKI JA KAIKKI POROT !:DDD Oon kans kyselly tietääks kukaan suomalaista musiikkia, ja tänään ku soitin Sorayalle Nightwishin Nemoa SE TIES SEN !!!! Olin happy;D

Lunchbreakilla jäädyttiin taas ulkona ja syötiin eväitä, mun hostmum laitto mulle NIIIIN paljo ruokaa mukaan:--DDDD leipä kanalla ja juustolla, banaani, mandariini ja jotain hillokääryleitä:D:D

Sit oli matikkaa, vaihoin sen vaikeen samantien Generaliin ja tidididii käyn kurssia funktiot ja yhtälöt kolmatta kertaa läpi !!:D En siis oo ihan kujalla siinä JEEE(= Eka se maikka vaati panostaan mut lopputunti vaan naurettiin siel takana ja oltiin maikan koneella jne:D Torstaina mulla on Artia ku Soraya pakotti mut ottaan sen, ja onpa ainaki yks iisibiisi aine jota en feilaa !

Bussi lähti oikeestaan heti koulun jälkeen, menin istuun Emman viereen ku joku year12 oppilas pyys mut niitten kaa taakse istuun. Varmaan eka kysymys oli et juonko :--DDD olin et joooooooooo mut en saa tääl, nii ne heti vaan et NO JÄÄT SITTEN MEILLE YÖKS KU ON BILEITÄ !:D Ei tullu sit so long tipaton:D Sit juteltiin kaikkea, ne tunki mulle ruokaa ja kaikkee :D:D Kinglakes asuvat oli silleen et joo näytetään sulle joku pvä keskustaa ja kaikkeaaaa, ne oli suuupermukavia(::: AINIIN ja sit yhtäkkii ne alko yhteen äänee kaikki tytöt kiljuu "CAN U PLAY NETBALL!!??!??!!" :--DDDDD Sit olin et yes I think so, joku meni Emmanki luo et "SANO MUTSILLES ET OTTAA KREETAN TORSTAINA MUKAAN KU PELATAAN" Ja huomenna zumBaaaaaa !!!!! Ja ens viikon tiistaina sulkkistaaa=)=)=))

nyt vois mennä unille, huomenna mun ekat enkun tunnit.............-.-.-.-.-.-.-

EDIT// OPETIN TNÄÄN EKAT SUOMALAISET KIROSANAT JA HAUKKUMASANAT DÖSÄSSÄ ! Nyt ne osaa sanoa VITTU ! PASKA ! LUTKA ! HUORA !

PPS. En enää ikinäsano et Kirkkonummen busseis on melusaa :D:D Tuol noi huusi ja nauro ja pelas BASEBALLIA ! Olin kyl menomatkan siin year8/9 osassa,jtn se varmaan vaikuttaa vähän :D:D Siel takan oli parempi.


You can't start a fire
You can't start a fire without a spark
This gun's for hire
even if we're just dancing in the dark

7 kommenttia:

  1. Löysin tän blogin äsken ja voi äh tää ei kyllä yhtään ainakaan paranna mun Aussikuumetta:D
    Kuulostaa vaan niin ihanalta toi meinkinki siellä voivoi
    jään kyllä lukemaan ja haaveilemaan Ausseista entistä enemmän!

    VastaaPoista
  2. haha, this is great country(= Ootko lähös tänne vaihtoon tai jtnn(:

    VastaaPoista
  3. Siis joo hakemusta ois tarkotus pistää tässä menemään, mutta kattoo nyt, toivottavasti:D

    VastaaPoista
  4. Voi ei, jos saan tollasen puvun päälleni niin ei jestas! :'D kuolen nauruun ja siihen että se on niin epäminämainen. Ei toi taida olla ees sana.. :D Mutta kuitenkin, huh, kun tykkää liikaa vaatteeista, niin toi on vähän painajaista mulle. No ehkä mää selviän. :D Heh ..

    VastaaPoista
  5. Haha, meijän koulu on onneks ihan suuperrento jos oot yr12, mullon melkeen aina musta cardigan ton päällä ja se on ihan okei !

    VastaaPoista
  6. heh pitäääpä toivoo, että mullakin olis vähän rennompaa meininkiä sitten! (:

    VastaaPoista