Every step that you take could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

sunnuntai 29. elokuuta 2010

And they sayin' what would you wish for if you had only one chance

Apua on kyllä mahtava viikonloppu takana ! Perjantaina Iida tuli tänne ja puhuttiin SUOMEA ! Muuten ei taidettukaan tehä mtn, tai en ainakaan muista :---D EIKU ! Katottiin leffaa, mut ei siit tullu mtn ku puhuttiin koko ajan.

Lauantaina nukuttiin myöhään(okei 11) ja sit hostmum tuli kysyyn halutaanko lähtee Emman&Bellan kanssa leffaan(: Oltiin supernopeita ja ajeltiin sit Whittleseahan mist hypättiin bussiin, ja mentiin Greensboroughin(se on lähin ostoskeskus täältä, about tunti)! Ei ollu oikeestaan aikaa shoppaa mtn, jtn pakollisii juttui(lue, ei huvita pyytää hostäitii ostaan jtn siteitä:D) ja sit haettiin kiinalaisesta ruokaa messiin & mentiin leffaan(: Katottiin Salt, joka oli silleen kyl ihan hyvä mutten ihan hiffannu sitä ideaa ku välillä se muija oli venäläisten puolel ja sit jenkkien jne!


href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicSY183cOR3W1IqNhfm1NAQrX4UyhllpWcirfnApO9FdTl-Dc91BHvS0KleNOZBZ8BvVyO08Ai5aEsQuWkJ6B4w02BxSMyYpm-_Y_MpO8f7afxoe9KfaqqMd7sFfc-j5EKB1Wnq9aswI15/s1600/iida+006.jpg">

turisti !

Illalla KUNTOILIMME ! Käveltiin Kinglake Centraliin, eli ihan tonne keskustaan, oisko sinne ehk 2-3 kilsaa(: Oltiin varmaan jtn tunti siis lenkkeileen, ja ihan sikamoni ohiajava vaan tööttäili:o Varmaan ne sit oli jtn tuttuja, tai sit sil tielt ei saanu kävellä ! ÖÖ sit heti ku päästiin takas meille, lähettiin hakemaan pizzaa..:D oli hyödyllinen lenkki siis..



Mentiin nukkuun joskus kahelta, ja vitutti ehkä pienesti heräillä seittemän aikaan suihkuun.. Yheksän aikaan lähettiin Whittleseahin, mistä otettiin Kim & Bella kyytiin ja ajeltiin Melbiiiin ! Shoppailtiin & sit ajeltiin jollain ratikalla, josta nähtiin nähtävyyksiä! Shopping oli välil vähän tuskaa ku nää muut vaan paineli kamalaa kyytiä & ei kehattu koko aikaa kiskoo niit johonki kauppaan :---D mutjoo siis, ostin Country Road Bagin & Legginsitt ! toi CRB on ihan kamalan kiva sellanen iso laukku, googlatkaaa !



IIDA<3 Suomi-edustus;)

MUTTA SIIS, oli super viikonloppu, vaikkei silleen tehny mtn erikoistaaa(: Nyt väsyttää, tnään oon kyl nauranu niin tyhmille jutuille.. Täst vois suuntailla sänkyyyn: D

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now !

1 kommentti:

  1. Celkku Polkkuilee kympillä, muksaa että on kiwaa!! Ja Kälviääkin pääsit haastelemaan, tekee ajoittain hyvää=)

    VastaaPoista