Every step that you take could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take

perjantai 6. elokuuta 2010

the winner takes it all

Oon ollu tääl almost viikon?;D Can't believe it. Eka kouluviikko takana ja nyt looong weekend, maanantaina ei oo jostain syystä koulua:)

Tyssäs tähän ku 80-vuotias hostisoisä tuli kyläänD::D:D:D:D:D:D:D Se ei kuullu kunnol ja en ymmärtäny MITÄÄN mitä se sano:D:D tai jtn vähän:D Se ties, et Suomi ja Venäjä on ollu sodassa ja selitti kuinka urheita me ollaan ku ollaan edelleen itsenäisiä;D Se oli sulo ku tuli sisään ja sano(luulisin) et haluu tapaa sen uuden lapsenlapsen:D::D:DD THAT'S SO CUTE !

Koulus oli kivaaa, sellanen farkkupvä, et kaikki sai laittaa farkut ja sit lahjotettiin rahaa johonki juttuun(: Meijän luokka keräs eniten ja saatiin tälläset farkkurannekkeeet ! Mut joo, matikka on kamalan tylsää ku oon tehny ton kurssin jo Suomes kahesti :D:D Kysyin silt maikalt, et voinko tehä sen tälleen piirtämäl ja sit se tuli selittään mulle sen toisenki jutun vaik HALOO osasin senki :D:D:D mutjooo kamalan tylsää, lasken OIKEESTI matikkaa enkä kirjota mtn keharijuttui med Sanni niinku Suomes :D

Legal Studies on oikeesti aikaa kivaa ja helppoo ymmärtää ku on opettaja(reksi)(: Se toi meille tnään karkkii ja vaan nauro ;D Meil on ihan naurettavan pienet ryhmäkoot, Legalis kaheksan tai yheksän, kaikki tyttöi ja p.e:s seittemän :D:D:D Tänään ekaa kertaa urheiltiin ees hetki, pelattiin sulkkistaaa=) Meizi ja Bryce niiiin voitettiin Soraya ja Andrew !!!

Busseilu on kivaa iltapväsin. Aamusin oon niin kuollu et vaan kuuntelen musaa, mut iltapväisin se on kivaa. Puhuin tnään toosi paljo ja oon niin ylpee ittestäni:---D Opetin taas vähän kielii, täl kertaa ihan söpöi sanoi, esim kaunis ja kiva(: Kaikki oppii ne paremmin ruotsiks, se on sentään vähän samanlainen ku englanti (::

Mun normiKOULUpvä näyttää tältä:

06.15 heräys ja suihkuun(6.30 jos käyn illalla suihkussa) sit aamupala, koulupuku päälle, hiusten kuivaus ja suoristus(suoristan joka pvä, koska näil on NIIIN ihana suoristusrauta) ja meikkaus:)
7.40 lähtö dösärille AUTOLLA -.-
7.45-7.50 bussi tuleee(=
8.45-8.55 bussi tulee Yeaan !
9.10 - 15.20 koulussa, johon sisältyy kuus 48 minuutin tuntia, yks 20 minan välkkä & tunnin lounari(:
15.30 bussi Kinglake Centraliin
16.30-16.40 kotona !
loppu ilta HENGAUSTA(; ens tiistaina sulkapalloo, keskiviikkona zumbaa ja torstaina meen ainaki kattoon netballia=)

huomenna joku kolmen tunnin orientaalijuttu et jeejee ;D ainii tnään joku jätkä ties Duudsonit !!:D se vaan tuli kysyyn et oonko Suomesta & olin et joo nii ser kysy niist:D

No matter how I try
They say it's all a lie
So what's the use of my
Confessions to a crime
Of passions that won't die
In my heart

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti